Animale

Acest site l-am facut din pasiune pentru animale,fie ca sunt caini,pisici,pesti sau pasari.Sper ca pe forum sa gasiti rezolvari pentru toate problemele voastre legate de animale de companie,pasari, pesti exotici,acvarii,constructie acvariu,pesti,cabinete veterinare,rase caini,poze,vanzari caini,caini de rasa,dresaj caini,nume de caini,poze pisici,poze cu pisici,pisici siameze.Acest site nu va fi unul obisnuit.Toti cei care vor sa scrie articole despre animale sunt bineveniti,voi astepta articole de la ei pentru a putea fi publicate pe acest site.

Orca - Balena Ucigasa

miercuri, 25 martie 2009
» Orca este cel mai mare membru din familia delfinilor. Orca este usor de recunoscut datorita culorilor sale, alb si negru, si sunt considerate animale foarte inteligente.
» Hrana principala a orcilor o constituie bancurile de pesti - heringi, scrumbii, somoni, toni si chiar rechini. Mai mananca si cefalopode - sepii, calmari - si, mult mai rar, mamifere marine - delfini si mai ales foci si otarii.
  • Despre orca

  • » Orcile calatoresc deseori in formatie, ies la suprafata pentru a cerceta zonele si comunica cu ajutorul sunetelor
    » Poate atinge 10 metri lungime dar si o greutate de circa 7 tone. Desi este atat de imensa, Orca poate atinge viteze de 45 km/h.
    » S-a constatat ca Orca se obisnuieste usor in captivitate si accepta apropierea omului, fata de care manifesta chiar atasament.

    0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu